Kräksjuka in da house

Då har vi haft kräksjukan på besök igen… Det började med att William spydde ned hela sin säng igår. Det var inte lite heller kan jag säga. Fick ju ta upp honom och duscha och sanera hans säng. Sedan kom det fyra kaskader till innan han somnade i min famn. Han har sovit tills nu om ni undrar varför mitt inlägg blev så sent, så det märktes att han inte kom i säng i tid igår. Min stakars lilla älskling, man vet verkligen inte vad man ska göra när det sätter igång sådär.

Men han har inte kräkts på hela natten så det är oerhört skönt. Han har druckit vatten när han har vaknat då dom inte ska dricka fullkornsvälling när dom har haft magsjuka. Så vi får se vad det blir för mat lagad här hemma idag. Igår blev det pizza pga att det var lite bakfylla här hemma igår.

Det är sol ute idag så det ska provas pulka idag kan jag säga!! Så härligt det ska bli, hoppas William är tillräckligt kry för att uppskatta det!

God morgon säger vi härifrån!!

20120107-091301.jpg

Bild tagen igår!

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388