Lugnat ned mig några hekton

Jag har nu lugnat ned mig något men jag kommer berätta vad och varför det inlägget blev till. Jag ska bara invänta ett speciellt datum och sedan kommer jag vara helt saklig och rak i vad som försiggår runtomkring mig och min familj. Det finns ingen anledning att skydda någon längre då det inte är ömsesidig respekt. Därav så kommer mina texter bli mer klara och raka när det händer något som jag inte anser är ok.

Men nu till något helt annat, jag har nu fixat i ordning allt för resan, jag har packat och gjort massäck och fixat lite fika. Vi tänkte nämligen slippa att behöva stanna längst vägen då det ändå tar minst 45 minuter om vi ska stanna och äta någonstans. Förhoppningsvis så är det bra väglag och inga större hinder längst vägen så att det går så smidigt det kan. Jag tror ju vi måste stanna för William kommer ju spy på sin bilbarnstol efter ett tag. Dessutom behöver vi byta blöja och sätta på en pyjamas framåt kvällen. Men det hade vi ju behövt i vilket fall så om vi inte äter så sparar vi ju in den tiden i varje fall.

Jag kommer mobilblogga i helgen då jag inte tar med mig datorn, ska bli skönt att slippa den i två dagar. Mamma har ju dator där nere med så jag lånar den i så fall :). Längtar lite till nästa vecka, det är ju mitt inskrivningssamtal hos MVC. Ska bli så kul att få komma dit och väga mig för att se vart jag ligger.

Trevlig Helg hälsar vi härifrån!

IMG_4714

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388