Saker som behövs

Med William så lånade vi mycket av det vi har haft till honom av min kompis Lina, dels Baby Björn selen och lekgymet som har varit uppskattat här hemma. Men nu är det dags att vi införskaffar våra egna saker och inte sliter ut andras saker! Så det är lite smått och gått som behöv inhandlas för damen, inte på stört men att vi vet att det är saker som verkligen behövs. Det första köpet vi bör göra är en STOKKE stol så att William får börja känna sig lite stor med en egen stol. Han sitter ju gärna på våra stolar nu mer så om vi köper en stol som känns som en ”vuxen” stol så tror jag han kommer sitta bättre vid matbordet.

stokke-tripp-trapp-white

Den andra saken som behöv inhandlas till lilla prinsessan är nog en Baby Björn babysiter. Jag är helt inne på en av dessa äldre modeller med lite gung i då jag vet att William inte uppskattade de nya moderna sakerna. Så det får bli något mer traditionellt. Jag kommer hålla utkik på Blocket efter en sådan här och förhoppningsvis hittar jag en som känns fin och fräsch. Nackdelen med den är att den står så mycket upp, men jag har ifs inte kollat om man kan lägga den ner mer än hur den ser ut på bilden. För i början när dom är riktigt små vill man ju bara ha dom liggandes i den med lite gung.

babybjorn-babysitter-balance-air-mesh-sand

Sedan har vi såklart lite inredning till barnrummet som behövs, jag funderar på att köpa en likadan lampa som William har i sitt rum fast en rosa såklart. Den ger ett behagligt ljus, den är snygg tycker jag och framför allt så har den ett bra pris.

rislampa-fran-farg-form-moln-rosa

Sist men inte minst och ack så viktigt ät ju babygymet, jag har lite olika favoriter i denna djungel av varianter men så hittade jag denna och den ser faktiskt ganska rolig ut. Så ev blir det denna eller någon annan, just i denna fråga så behöver den inte vara så tjej betonad då det känns viktigare att dom gillar det dom leker med än att det ska se bra ut för mitt öga.

Fischer Price lekgym

Man kan ju helt klart köpa en massa saker till dom små, dock så finns det ju en hel del leksaker här nu efter William. Så det kommer nog bara bli något gossedjur ifrån oss som kommer in i hennes rum. För hon måste ju ha sina egna saker med:).

Profilbild på admin
By

No Comments

 1. Kanske hittar du någon hos mig du tycker om? Vänliga HÄlsningar Annika; Lilla Hjärtat

  Reply
 2. Babybjörns babysitter hade vi till Neo och vi var jättenöjda med den! Den är ställbar i tre olika lägen och barnet gör också att lutningen minskar, eftersom tyngden tynger ner sittern mot marken! Bara att köpa :) kraaam

  Reply
 3. Babygym måste vi med köpa nytt. Det Nora hade låna vi av hennes kusin och det känns verkligen att det räcker att två barn haft det, de blir inte så fräscha efter allt dregel och små spyende.

  har du sett det med ugglorna? minns inte vilket märke det är men såg det på babyproffsen, hur fint som helst.

  Men jag ska ner mot ullared i mitten av april hoppas jag så då ska jag kolla där om de har nåt fint, sålänge de är olika färger och former så brukar ju barnen gilla dem :)

  Vi har inget rum till Liten, vet inte hur vi får göra sen när liten inte längre ska sova inne hos oss. (tanken är att vi ska bygga ut huset, men det är inget vi börjar med iår så det lär ju dröja innan de får varsitt rum våra små…men det får gå ändå ett tag).

  Som du säger så kan en verkligen köpa hur mycket som helst till de små, det är så roligt!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388