Då var det spya igen…

God morgon!

Hade en bloggfri gårdag för att vi skulle hinna med allt vi hade på agendan. Så nu är tomten lite mer fixad, sovrummet vårt uppstyrt och våran sängstomme utslängd. Vi har haft den länge nog nu för att inse att den var för stor, den var ju beställd och vi fick den i måtten 174*217 så ni förstår. Vilken säng vi än valde att stoppa i så finns det ingen med dom måtten. Så äntligen tog vi det beslutet att det var dags att göra slag i sak.

Sedan har vi haft magsjukan och hälsat på här inatt, William har spytt två gånger i vår säng. Så det var bara att gå upp och byta ut det han spydde på. P fick gå in i duschen med honom och fixa undan all spya han hade över sig. Jag hoppas såklart att det var en släng av något han stoppat i mun då han var ute en hel del igår och i lördags.

20120326-071519.jpg

Magen växer och äntligen går jag in i vecka 20 i morgon, min syster som kom upp igår sa det att nu börjar du får en liten mage. Det stämmer, jag tycker den har skjutit iväg rejält sedan UL förra veckan och det tycker jag har gått fort alltså. Men det känns faktiskt bara bra, då man äntligen kan ha kläder och man ser gravid ut och inte bara det att man gravid kilon kvar;)! Röjde i ordning i min garderob nu så jag har super pejl på vilka kläder jag har och kan använda. Känns också super skönt att ha den kollen för då vet man vad man behöver komplettera med. Det känns såklart lite tomt men det kändes som om det var det bästa beslutet då jag aldrig bet vad jag ska ha på mig.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388