En bula på magen

Så synd att jag inte hade kameran i närheten, men lilla prinsessan tryckte upp sig så mot min navel att jag fick en bula bredvid den och det var helt tomt på den andra sidan. Hon visar verkligen att hon finns där inne och att vi inte ska glömma bort att hon existerar. Inte för att vi skulle kunna missa eller glömma det men det har ju inte hon någon aning om.

Vi längtar en massa efter dig!

Jag har spanat runt lite på olika saker som jag skull vilja ha i hennes rum, det finns ju en uppsjö såklart men jag vet inte hur mycket saker man egentligen ska köpa innan dockan är på plats. Det finns dom som inreder helt klart i sina bebisars rum, men jag är nog lite för skrockfull för att göra just det. Så det kommer bli tapetserat och vaggan kommer inhandlas men sedan så får det komma efter hand. Lite små saker är klart det kommer finnas men inte ett helt fullstädning rum med leksaker och allt. Dessutom leker ju aldrig barn med det man tror dom vill leka med. Så det är ju att köpa grisen i säcken att tro att hon ska gilla det jag tycker är sött och fint.

Men några små inköp kommer det bli, kanske några av dess fina sakerna.

babylampa

Lampor till fönstrena måste ju finnas så detta är ju inget konstigt att köpa tidigt.

rådjursleksak

Den här söta leksaken kan man ju inte motstå!

Kanin Mileg

En Mileg kanin är ju ett måste i ett flickrum.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388