Kan man ge upp?

Detta spyande? Jag fattar inte när det ska ta slut, jag har pratat med sjukvårdsupplysniningen två gånger och dom tycker hela tiden jag ska avvakta ett tag till för att åka in då han ändå får i sig lite varje dag. Jo men min som är in ett stort barn han blir ju bara mindre och mindre…. Jag börjar ge upp hoppet om vad jag ska göra, eller jag hinner inte med allt själv. Det bajsas igenom, det kräks, jag behöver ta hand om valparna, jag behöver tvätta upp allt han kräks på och bajsar på för den delen. Hundarna blir åsidosatta och jag får jätte dåligt samvete. Men jag får inte ihop det! Hur länge kan magsjuka hålla i sig egentligen? Jag tycker synd om WIlliam som inte vill och kan äta något utan riskerar att spy, han bara sitter i soffan hela dagarna och orkar knappt gå… Som mamma så mår jag skit dåligt över att det inte blir bättre…

sjukgiraff

Oj, vilket tråkigt inlägg för er men jag var bara tvungen att skriva av mig om det då jag verkligen bara gav upp för en stund efter morgonens kräkande… Jag behöver verkligen någon form av energi, jag behöver duscha, jag behöver äta. Usch för magsjuka!! Det är klart jag aldrig kommer ge upp, men ibland ser man inte ljuset och att han kommer må bättre. Kommer sitta här bredvid honom i soffan tills han mår bättre!

Profilbild på admin
By

No Comments

 1. Uch så jobbigt!! Alfons hade så när han var två år- höll på i två veckor! ”Avvakta, få i honom vätska” var de enda råd vi fick av 1177.. Sen struntade jag i dom och åkte till akuten. Det visade sig att han hade streptokocker (som man har vid halsfluss) och de kan ibland vandra i kroppen, om det är obehandlat. Och så små kan ju inte säga vad som är fel! Alfons streptokocker hade vandrat till magen och det var därför han spydde/hade diarre. Så gå på känslan Aja, man märker när det inte känns som det ska!

  Kram!

  Reply
 2. Fy. Sista magsjukan som härjade här hemma gjorde att Astrid spydde i 4 dagar. Och sen äckelbajsade läckande blöjjor några dagar till efter det. Hon ör fortfarande dålig i magen men inga läckande i alla fall. På akuten blev vi hemskickade men rådet att bara ge vätska. Hemskt att se sitt barn så dålig och hjälplöst. Asrid förlorade jättemycket i vikt och det syns fortfarande. Jag hoppas att det börjar vända för William snart. Hang in there

  Reply
 3. Kissar han? Annars kan det vara urinvägsinfektion. Håll koll på blöjorna och om han verkar ha ont när han kissar.

  kram

  Reply
 4. Stackars liten, hoppas det snart vänder. Och jag lider med dig, men det kommer bli bättre. Och man får beklaga sig och tycka att saker är jobbiga, hur ska en annars orka med?

  Skickar upp en KRAM!

  Reply
 5. Har ni andra blivit sjuka? Om inte verkar det ju inte vara en vanlig magsjuka. 1177 säger nog att ni ska avvakta och ge vätska för att sjukhusen inte vill ha in magsjukan i väntrummen och riskera smittospridning.

  Om ingen annan är sjuk och lillen aldrig blir frisk kanske ni bör söka hjälp.

  Hoppas han blir frisk snart.

  Reply
 6. Fyvad tråkigt! Tänker på er. Kämpa på så håller vi tummarna för att det vänder snart! Vill du åka in med honom så gör det, kan ju vara annat än vanlig magsjuka som de andra skriver. Akuten kanske inte är någon höjdare men finns det ingen Barnläkarmottagning eller vårdcentral i närheten som är bra? Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388