Spanat in Mood Stockholm

Vi drog till stan vid halv tolv snåret och började vår vistelse i den nya gallerian Mood, det var en fantastisk galleria om ni frågar mig. En blandning av god mat och en massa fint att titta på, dessutom fanns det plats för barnvagnar att röra sig. Dock gjorde vi misstaget med att vänta med att äta tills klockan blev halv två och tydligen hade resten av Stockholm tänkt lika så när vi skulle bege oss för att äta var det i stort sätt smockfullt… Så en gravid hungrig JAG och en hungrig William spatserade till Kungsträdgården och åt på T.G.I och pappa P såklart. Dock var han inte lika sugen på det då han gärna hade sett att vi åt inne på Mood, men vad gör man inte för sin kärlek? Så det får bli mysmiddag någon annan dag helt enkelt.

20120409-171745.jpg

Hittade detta fina skrivbord som hade passat perfekt uppe i vårt vardagsrum.

Hittade en massa fint till vårt badrum nere i källaren, så nu ska jag bara kolla vad det är för träslag i en möbel som jag tänkt ha där nere sedan ska jag bege mig in till stan igen för lite shopping. Hittade på handdukar, tvålpump och en massa fina tvålar som gärna får förgylla ett relaxrum.

När vi var klara med Mood så var det NK som hägrade och barnavdelningen, shit vad det kommer handlas en massa mysiga fina barngrejer därifrån i vår. Hittade så mycket fina saker som kommer passa den lilla sessan. Det var även där vi hittade Williams skor, men det var just en av anledningarna till att vi gick dit. Men man kan ju alltid spana lite baby rosa shopping när man ändå har chansen.

20120409-171728.jpg

Mmmm mat hörde man sägas, doppa sin pommes i ketchup är viktigt.

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388