Sega barn och bilder ifrån igår!

God Morgon!

Tjat tjat och tjat det är det enda man för på morgonen för att få Filip att äta sin frukost, det som är ännu konstigt idag är att William fortfarande sover och alla vi andra är upp? Men tjatet på morgonen får mig att bli galen, varför behöver man tjata för att frukosten ska bli uppäten? Förstår det inte, nu får han dessutom sitta själv kvar vid matbordet för man slutar ju vänta på honom då han inte äter när vi andra äter…

IMG_0380

Men det som är mest förvånansvärd är ju trotts allt vår sovande prins, han somnade lite senare en vanligt igår men inte så att han fortfarande behöver sova tror jag. Men jag klagar inte, jag har fått äta frukost i fred och faktiskt vara med dom stora barnen nu och det är ju inte ofta man kan ägna sin fulla uppmärksamhet åt dom såhär på morgonkvisten. Han är ju en liten marodör på det sättet, han ska ju ha den fulla uppmärksamet. Undra hur det ska gå när myran kommer till världen, då kommer ju inte jag kunna bära på honom hela tiden och inte heller ge honom hundra procent uppmärksamhet. Alsira hade ju accepterat det på något sätt så jag hoppas William gör det med när han väl känner att dom är två nu som måste dela på mammas uppmärksamhet. Han är ju väldigt gosig av sig men jag har märkt att när jag har andra barn i knät då ska han med vara i knät…

IMG_0402

Eldade upp vår gamla säng

IMG_0381

Ebba var tvungen att se så vi skötte oss och elden

IMG_0387

Farfar och Filip gjorde högen i ordning

IMG_0396

Och William vill inte ha grus på fingrarna när han ramlar…

Profilbild på admin
By

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388