Tystnad

Jag sitter i soffan och det är fullstädning tystnad i huset, så skönt att bara sitta i det då och då… William sover, hundarna sover och jag kan bara sitta och surfa runt och ha det faktiskt väldigt bra! Har gjort mig lite lunch som jag snart ska äta och sedan ska jag fortsätta att bara vara en stund. Det blir nog lätt så när man har huset fullt och en massa projekt igång, i bland kan det vara skönt att bara sitta ned en stund och inte tänka på något.

Pappa P kommer och hämtar upp mig senare idag för att skjutsa in mig till stan, det är ju inte super roligt väder att ta sig till Fotografiska utan bil idag… Så han erbjöd sig faktiskt så slapp jag flänga runt halva Stockholm med en sjuk William, dessutom är det inte så roligt för mig heller.

Bild 2012-04-19 kl. 09.11

Jag och sötnöten igår!

Mer grått och tråkigt april väder får man nog leta efter, det var ju svinkallt ute och dessutom snöblandat regn. Känns bra att det snart är maj och förhoppningsvis då, kommer våren på riktigt. Jag håller i varje fall alla tummar för att det ska bli lite värme så man kan börja vara ute mer, så härligt att se när allt slår ut. Dessutom ska jag så lite frön så jag får lite smått och gott i mina små lådor utanför köket. Ska ge mig på det där med att odla litegrann, ska få tips av Ulrica om vad man faktiskt använder sig av och inte. Första gången är ju alltid första gången så man ska ju gå på några nitar för att lära sig tills nästa gång, men har man en vän som redan odlat ett år så ska man ju ta alla tips man kan!

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388