Pausar lite…

Nu sitter jag och tar en paus en stund, har grejat och fejat en bra stund och jag fick kämpa med att lilleman skulle somna idag… Det går så långt att han är övertrött och bara sitter och skriker rakt ut i fem minuter innan han lugnar sig och somnar…? När vi var på NK igår så har dom en butik med bara Mini Rodini kläder och det fanns faktiskt ett och annat som jag skulle kunna tänka mig, bland annat dessa godbitar.

minirodini heldräkt

Så galet söt och finns även att beställa via nätet på Oii Barnkläder(www.oiidesign.se). Det var urskönt material så jag kommer köpa en till Myran så att hon kan ha en att mysa i till hösten.

minirodini body

Denna söta body föll mig i smaken, trycket fanns även på några killsaker om man hellre vill ha det.

Vi strosade även in på NK´s leksaksavdelning, och där finns sjukt mycket saker jag skulle vilja ha i barnens rum men en av sakerna kommer få flytta in i Myrans rum så småningom men först ska William få sin svamplampa.

rådjurslampa , NK, Houseofhedda

SÅ SÖÖÖTT!!

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388