Morgon, och en tidig sådan!

God morgon på er!!

Resan gick bra igår och vi hann fram till Let’s Dance så vi åt lite mat och kollade på den. Jag hejade lite på Hysén grabben men det hade Inge spelat någon roll av vem som vann. William däremot var uppe på tok för länge och det märks idag kan jag säga, det är en något kinkig liten sak här. Han vaknade först vid sex men som tur var lyckades jag få honom att somna om för det hade varit döden att gå upp då kan jag säga! Så han sov nu till halv åtta i stället och det får man väl anse OK.

Solen lyser faktiskt utanför fönstret, jag vet inte hur länge eller hur varmt det kommer vara idag men vi har hittat solen igen! Det är sillmarknad här idag och det blir säkert ett besök dit, sedan är det nog inte mer saker vi hinner med.

Sebben och Lasse är här med så det var kul att ses för det var ett tag sedan sist. William fick ett paket av dom igår och det innehöll tre Bamsefigurer alltså Bamse, Skalman och Lille Skutt. Jätte söta men han har inte fattat att han gått fått dom än då det var så mycket annat att fokusera på när vi kom fram.

 

20120602-090422.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388