Trött lillkille

Vi har en trött liten kille här idag, eller mamma för den delen med. Jag har sovit tills för några minuter sedan och William börjar röra på sig nu men är inte helt sugen på att vakna. Sen kväll igår och det blev jätte dumt med hans sovande i bilen så det är ifs inte så konstigt. P har skjutsat dom stora barnen till skolan så vi har verkligen fått chansen att sova tills vi vaknar. Jag skulle kunna somna om igen och sova vidare men det känns inte som om jag ska göra det. Men trött är jag fortfarande!!

Dagen kommer bestå av att göra klart myrans rum, jag ska börja spackla så jag kan beställa tapeten i morgon. Så skönt att det snart är klart. Jag vill verkligen att allt ska kännas färdigt så man slipper tänka på huset när myran har kommit. Jag hade ju dock bestämt mig för tapet men nu känner jag ev annorlunda så vi får se vilken det blir i morgon. Dom tre jag lade upp på bild är fortfarande mina favoriter så det blir säker någon av dom men det finns en till tapet som ligger och gnager i mig så kanske kanske blir det den trotts allt. Jag ska fixa tapetseringen själv är tanken men jag ska ta hjälp av farfar Kurt när han kommer ned. Det är ju trotts allt mitt första riktiga rum, lite skillnad mot en fondvägg. I rummet är ju två fönster och två dörrar så det krävs ju lite mer planering och det är just den jag tänkte ta hjälp med. :).

20120611-081140.jpg

Jag hoppas på att komma iväg för att träffa en kompis denna veckan då det var ett jäklans tag sedan vi sågs. Dessutom är det svårt att få ihop tider när man gör en massa saker heltiden, men något måste det bli om jag får bestämma!!!

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388