Tända ljus i juni?

Japp vi tände ljus nu till frukosten för det är så grått och mörkt ute… Hur känns det såhär i juni månad?? Regnet bara öser ned och det känns inte som om det finns något stopp på det… Det blir en innedag igen med andra ord, ska slipa det jag spacklade igår och sedan dra över en gång till där det behövs sen är det bara att vänta på tapeten.

Pappa P ska fortsätta sitt jobb ute och farfar ska börja täcka igen vår trapp, så vi kan måla den vit. För han kan inte göra klart garagetaket ändå i detta vädret.

20120617-085230.jpg

20120617-085245.jpg

För övrigt är dt väldigt lugnt här hemma, hade en väldans jobbig kväll igår med magen med förvärkar och en myra som tryckte upp sin lilla rumpa i lungorna på mig. Så det kändes som om kvällsmaten skulle komma upp om jag inte var försiktig i mina rörelser. Känner att kroppen börjar bli mycket tröttare nu, man är inte lika alert och man är inte lika sugen på att göra något annat än att ta det lugnt. Så kan jag ju dock inte ha det då jag skulle klättra sönder väggarna här henne genom bara att sitta… Så får helt enkelt fortsätta men ta det lugnare. Tänk att man ändå ska vara gravid i två månader till och när man tänker så, så känns det som en hel evighet… Känns lite betungande när man börjar känna sig som en kloss redan nu… :(. Nu ska jags sluta klaga och bara gilla min mage och allt vad det innebär…;)Eller så går jag och lägger mig och vaknar om två månader…. Det kanske vore det enklaste?

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388