Slutkörd….

Efter mina lata timmar i solstolen så har dagen bara sprungit iväg… Sanna kom kring halv två och då var det verkligen hög tid för att göra i ordning lunchen. Trotts att jag satte igång med den på en gång så var det inte klart förrän tre… Men efter det blev det en promenad kanske inte det smartaste draget men det var skönt att komma ut och röra på sig. Sedan kom Johan, Sannas kille och det blev lite tjöt och killarna drack en öl och sedan var det dags för mat igen. Men det har varit en super mysig dag och jag trivs verkligen i Sannas sällskap det är tjatter hela tiden så jag tror att P drog sig undan en hel del för att slippa höra ;). Nej då, så illa var det inte.. ;)

Jag har haft riktigt förvärkar idag, känns inte jätte kul då det är ju ett bra tag kvar… Kan ju vara helt falska sådana med så jag säger absolut inte att det är på G men visst händer det saker. Magen har varit stenhård hela dagen och värkarna har kommit och gått sedan i eftermiddags… Tog en dusch nu för att få lite värme på så det kanske skulle lägga sig…Än så länge har det Inte gjort det så om inte sömnen inatt gjort så att magen lugnat sig lite så ska inga till förlossningen tänkte jag bra för att prata lite. Dom brukar alltid ha så kloka ord så jag hoppas dom kan lugna mig.

20120628-234905.jpg

20120628-234912.jpg

20120628-234920.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388