Nattmössan fortfarande på…

Här är det fortfarande väldigt trött, sovit oroligt och vaknat mycket. Sprungit på toa, varit för varm, varit för kall så har natten hållit på… Usch jag som verkligen hade behövt sova någon timma till, men det får man göra när man dör säg…

Solen lyser ifrån en klarblå himmel idag med vilket är super skönt, men det ser dock lite blåsigt ut men det ska säker vara lugnt att vara ute i solen några timmar idag med. Pappa P är iväg på förmiddagen så jag är själv här hemma med barnen, dock så tror jag att dom stora barnen är rejält trötta idag då dom gick och la sig väldigt sent och dessutom hållit på hela dagen med saker…William däremot vaknade ju tidigt trotts att han lade sig sent, konstigt det där att dom orkar hålla igång hela tiden…?

IMG_0653

Jag måste tacka för alla röster ni gav mig igår och ni får gärna gå in igen och rösta, ibland så går det inte så ofta men så ibland kan man rösta flera gånger per dag. Man kan även gå in ifrån olika prylar att rösta som till exempel datorn, telefonen och ipaden bara det är tre röster på en dag ;). Vore verkligen kul att ta hem en deltävling ska ni veta, eftersom jag inte hade så stora förhoppningar före och dessutom är jag en av dom som har den minsta bloggen av dom alla om jag inte är den minsta… Så att NI stöttar mig som ni gör känns galet bra!! TACK!

Vill ni gå in igen så rösta HÄR

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388