Sängen here i come!

Nu sover alla utan jag tror jag, ligger i sängen men behöver sortera tankarna lite innan jag somnar känner jag. Det har varit en galen och händelserik dag men mycket nya saker man måste ta in. Barnen somnade på fem sekunder för det blir lite mycket för dom med, när dom dessutom hade svårt att somna igår pga inbrottet och händelserna som har skett idag ska kan man förstå det.

I morse började skriva inlägget så var allt enligt planen men när pappa P skulle ut och kolla till bilen som vi hade på vår uppfart, så är det någon eller några som gjort inbrott i den i natt och försökt köra iväg den men ej lyckats av någon anledning. Så vad är oddsen att det händer oss igen, ganska små anser jag men man kan ju inte skylla på någon. Dock så har jag mina teorier och jag anser att vi ska ge dom just till polisen. Så det kommer nog ske under morgondagen, så som ni förstår så är det kaos runt oss…

Så att vi landade här nere idag och utan egentligen några större problem trodde jag inte… Jag hoppas på att vi kan ladda batterierna och förhoppningsvis så är allt löst med inbrotten och försäkringsbolag tills vi kommer hem. För som det kändes i morse så vet jag beredd på att kasta in handduken och bara försvinna… När jag dessutom är väldigt gravid så är man ju inte i toppform för yttre påfrestningar när man har fullt upp med sin egna kropp. Nu blir det i varje fall att sova och jag hoppas på en senare morgon än sex för jag tror vi alla behöver det.

20120724-232409.jpg

20120724-232419.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

  1. Nej men fy vad hemskt! Styrkekramar till er!

    Reply
  2. Det sägs ju att en olycka sällan kommer ensam. Men eftersom tjuvarna tog med sig olika nycklar är det ju ingen skräll om dom kommer tillbaka. Suck. Lider med er. Försök samla kraft i abbekås :) är ni kvar på söndag? Kram kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388