Inskolningsdag 1, check!

Hemma igen efter första inskolningsdagen om man nu kan kalla det dag, den varade i en och en halv timma idag och det var bara att umgås med en av fröknarna och vara inne i deras lokal. Alla andra barnen var ute så det var den start dom brukar ha med dom första så dom för acklimatisera sig. William gillade att leka med allt så hos honom satt det inte fast och när fröken Eva sedan tog honom för att visa honom runt på hela dagiset så vinkade han glatt hej då till oss. Så det känns såhär långt väldigt bra, i morgon ska vi lämna honom lite själv fast vi ska vara kvar fast i ett annat rum. Men som sagt tror inte det kommer vara några problem om vi känner vår lilleman rätt.

Mellis, sova och äta lunch stämmer precis in på hur vi  har det här hemma så det kommer inte bli någon större förändring, det enda som jag kan misstänka bli lite krångligt är själv läggningen men det kommer säkert ge med sig det med. Så han plats fanns redan utsatt så det är bara fylla upp med saker som han behöver, blöjor, extra kläder, regnkläder och stövlar.

Efter vi varit där så åkte vi och handlade och även då en märkpenna, dock så blev jag besviken på den när vi kom hem då det var som vilken bläckpenna som helst så det kunde lika väl kvittat… Så nu ska det surfas en stund och ta det lugnt för mammas del då det känns lite annorlunda i magen idag :).

Så fortsättning följer med inskolningen i morgon :)

IMG_1761

Nyfiken i en strut.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388