Dålig uppdatering, fullt upp!

Nu har vi käkat middag här så alla är mätta och belåtna. Vi var en sväng på Bromma Blocks idag då Matilda och Oscar ville spana lite i affärer. Jag bytte klänningen Juno fick av Syster till en större storlek, för den känns lite mer höstlig. För att kunna ha den till hösten så var det smartaste att gå upp en storlek. Köpte även en annan klänning till sessan och den fick hon i 56 så vi kan använda den snart :). Kommer nog kunna shoppa ihjäl mig till henne, dels för hon sover i vagnen hur länge som helst och att det finns så mycket fina kläder. Med William var man ju glad om man fick en halvtimma av egen tid, men Juno får man nästan väcka så man får amma lite.

20120825-202313.jpg
Lunchat med familjen Gustafsson.

På eftermiddagen kom min kusin med hennes man och barn Caroline. Dom gratulera mig och lilla Juno, vi fick en fin sommaruppsättning av kläder till nästa sommar till henne. Själv fick jag ett spagettimått ifrån Alessi som pappa P verkligen kommer var nöjd med, det var nämligen bara här om dagen han undrade om det fanns något mått man kunde använda till just spagetti. William fick även han en jätte tuff T-Shirt som han kommer vara så fin i. Så det har varit lite julafton här hemma idag igen.

Matilda och Caroline tog ett dopp i poolen här på kvällen och ska jag vara ärlig så skulle till och med jag kunnat tänka mig bada, för så härligt ljummet var det i vattnet. Men det får bli någon annan dag i så fall.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388