Lördagsmorgon och fullt ös

När man har fyra barn så är det allt annat en lugnt på morgonen kan jag säga, särskilt när dom tre större sätter igång och härja. Så har denna morgon startat, med bus och stök i våran säng. Bilden är en säng som är 1.60, två hundar, en mamma, en pappa och fyra barn. Till det kan ni addera en iPad som också försöker överleva allas fötter, armbågar. Det är inte så att man ligger och tar sovmorgon där direkt.

20120922-085736.jpg

Här är en som försöker sova i allt stök i varje fall.

Ikväll ska vi in till stan för lite middag med goda vänner, blir som vanligt en trevlig kväll med väldigt god mat. Man blir bortskämd när man kommer dit kan jag säga. Det enda som är lite surt är att någon av oss måste köra då vi är så många och man orkar inte ta tuben och buss så sent hem med trötta barn. Jag tycker tyvärr att det är för dyrt med taxi, så det blir jag som kör. Hade nämligen varit väldigt gott med ett glas vin till all härlig mat som vi alltid får där. Den tiden den kommer, P erbjöd sig att köra men eftersom jag ändå inte vill dricka någon större mängd så tyckte jag att det är lika bra att jag kör.

Nu ska vi äta frukost och jag hoppas på att kunna ta mig en dusch innan vi ska iväg, snacka om att man behöver det. Det är inte ofta i mitt liv jag känt att jag luktar svett trotts att jag tränat i stort sätt alla veckans dagar… Men i dag så gör jag det, förändras ens doft när man fött barn?

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

  1. Åh va härligt att bli bortbjudna på mat, bara sätta sig ner vid ett dukat bord det är inte helt fel det!! Hoppas ni får jätte trevligt..

    Ja visst går det galet fort? Det va ju alldeles nyss som vi gick här och vänta!! Våra söta små prinsessor!! ;)

    Stor kram till er!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388