Disträ…

I går kväll och hela eftermiddagen var jag helt disträ och det berodde nog på allt jag höll på med på dagen igår, man måste fokusera så när det handlar om siffror och vad som är rätt och vad som är fel. Känslor som svallar över och ifrågasättande av hur någon annan tänker. Så igår när P kom hem så sa jag det att det får bli pizza till middag då jag varken orkade tänka på mat eller vad vi skulle laga. SÅ det blev det, jag tog till och med en kebabtallrik som var super god att jag inte ätit den tidigare kan man undra. Sedan var det fullt ös med barn och annat fram till halv tio och när Tindra väl kommit i säng så somnade jag på soffan av ren och skär trötthet, snacka om att vissa saker går i ett och att man inte hinner tänka ens.

Vi får numer hjälp med hämtningen av Tindra och hennes träning, hon tränar nämligen fyra dagar i veckan nu och på vardagrna är det fram till åtta. Skulle vi ge oss iväg i läggningarna av William och Filip så skulle det ju inte bli någon ordning här hemma, dessutom har vi Juno som är en liten gnällspik kring den tiden så det är inte bara att gå och lägga dom andra när hon håller på som mest. Men tack vara Tindras morfar så får vi nu hjälp, han kör nämligen henne hela tiden när hon är hos sin mamma så vi frågade om vi med kunde få hjälp. Alternativet är ifs att hon inte får träna och det verkar inte vara det som gillas av någon så det får ju helt enkelt lösas.

 

 

Som jag skrev igår så är det riktigt höst ute nu och det börjar bli kallt inne, så värmen är numer höjd och jag hoppas på att den start är uppe för så ruggigt det är när man ska gå upp är inte alls kul. Utanför fönstret är det ännu värre med både gråa tunga regnmoln och blåst. Jag har dessutom ingen bra höstjacka så att gå ut just idag är inte något jag längtar efter, skulle behöva något skönt då jag vill komma igång med promenaderna lite bättre.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388