Fredag it is!

Då var det fredag igen och allt vad det innebär. Vi ska ha lite myskväll har jag bestämt då veckan bara flutit på i ett och det känns inte som om jag och P ens hunnit prata med varandra ordentligt… Det är det enda jag känner med att ha fyra barn att man tappar varandra väldigt lätt och lägger ingen tid på sin partner, bra eller dåligt? Jätte dåligt om ni frågar mig då det känns som om man måste prioritera sin relation mer än vad man gör, då allt i ens liv är  inte alltid är ett rosa skimmer… Så därför blir det en god middag och förhoppningsvis somnar barnen bra så jag och P kan få en liten stund själva innan klockan slår för mycket och man somnar i soffan, VI lyckades faktiskt se en film igår utan att någon av oss somnade och det är ett steg i rätt riktning!

Ska iväg en sväng på eftermiddagen för att införskaffa lite kläder till barnen som dom kan ha på sig under dopet, det är nämligen klubbdag på KappAhl idag och man han 25% på hel köpet så det bör man ju utnyttja särskilt om man behöver lite kläder till barnen. Tindra pekade ut en klänning hon kunde tänka sig och Filip hittade faktiskt en skjorta med slips som han ville ha så det var ju toppen. Då är det bara att hitta till William som gäller, tänkte även där ta en skjorta av något slag. Funderade även på om jag skulle springa förbi BR för att köpa den sista födelsedagspresenten till William, men så satt jag och läste på en blogg om ett par snygga barnbestick… Det fick mig att fundera på om han ändå inte kommer  få så mycket leksaker så att en till skulle bara bli onödigt… Så ska faktiskt ta mig en sväng till stan nästa vecka för att spana in om dom har det på NK eller liknande. Vi har nämligen ofta det problemet vid matbordet att han vill ha liknande bestick som oss och de barnbestick vi har har så trubbiga spetsar så det är svårt för honom att få upp det han vill på gaffeln… Dock ser ju denna gaffel väldig bra ut eller vad tycker ni?

 

På måndag har vi möte med prästen för att gå igenom psalmer och sådant man kan tänka sig gå igenom inför dopet.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

  1. Jättefina bestick men vår 2-åring vill alltid ha en ”stoooooor affel” så vi har fått lägga undan alla barnbestick och så kör han med likadana som oss. Samma sak med glas och tallrik. :)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388