Nöjd älskling!

Här hemma har jag en nöjd älskling, så skönt att känna! Det snackas och det sparkas mer hela tiden, tänk vad fort man glömmer den här mysiga tiden. Kommer nämligen inte ihåg att William var sådanhär…

20121113-122033.jpg

Här hemma blir det inte så mycket gjort idag mer än att mysa med Juno. Snart dags för BVC, pillat lite med dopförberedelser och pratat med bodelningsmannen och fått ett bekräftat datum för vidare diskussioner och förhoppningsvis en lösning på allt som ligger kvar. Så jag hoppas att 2013 kommer bli året då allt vänder och jag slipper ha ett bagage med mig som släpar ifrån 2010, kan seriöst inte fatta att det har tagit sådan tid med detta…

Ni kommer nog märka på mitt humör efter detta om det blir en lösning på alla problem, och även då ska jag skriva ihop en förklaring så att alla förstår vad som faktiskt hände och hänt under denna period. För utåt sätt så tror jag bara det är mitt X historia som nått ut till alla vara gemensamma vänner vi hade, ska jag vara ärlig så har jag inte någon kvar i min bekantskapskrets ifrån 2010…. Till och med min bästa kompis är nu hans ”vän” på grund av att hela sanningen inte kommer fram. Att skilja sig har inte varit en dans på rosor för min del för det är just jag som har fått ge upp mycket av mitt liv.

Oj, nu blev det mycket känslor och saker som blommade upp. Som jag sagt tidigare så skriver jag av mig i bland i bloggen, det har blivit mitt sätt att bearbeta vissa saker. Trotts att jag lever ett helt annat liv idag så är det klart att man är ledsen för allt man förlorat på kuppen…

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388