Må bra fortsättning

Jag skrev ett inlägg om att ha en inspirations tavla, och den är ju kirrad. Men nu ska man ta tag i allt man vill göra med, jag har fick hem ett konsttillskott som jag tänkte testa i samband med att jag det igång med en sunder livsstil. Jag sätter igång på måndag, det är ingen ursäkt till att jag inte börjat tidigare för den 4 februari haft som start datum hela tiden. Inte av någon speciell anledning utan bara för att ha ett datum.

Anledningen till att jag ska börja träna är inte för att få ner i vikt, för gravid kilona är som sagt redan borta. Nu ska det bli en starkare kropp som får bättre hållning och framför allt jag ska känna mig bekväm i mig själv igen.

Så Diet Shake ska hjälpa mig med dom mål där jag slarvar en del och det är lunchen, den kan helt utebli här hemma om jag är själv med Juno. Med den hjälpen så tänkte jag att man kunde få lite mer frihet. För matlagning är inte min starka sida, inte det att jag inte kan utan jag tycker det är något av det tråkigare saker man kan göra… Tyvärr…

20130201-135447.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388