Dessa träningskläder…

God morgon!

Blev en tidig morgon idag, Juno tyckte att klockan fem var en bra tid att vakna. Gissa om jag tyckte det? Men trött i ögat så sitter vi nu och äter frukost, ska piggna till för att hitta på något med William och Juno idag.

20130208-074012.jpg

Blev grönt te idag till frukost, det ska tydligen hjälpa till att kicka igång förbränningen när man håller på med träning. På tal om träning, så slog det mig igår när Tindra skulle dansa, folk som går på gym går inte dit för att träna utan för att visa upp sig. Det är ju en större tävling om vem som har snyggast kläder och frisyr än just det, träningen! Min syn på detta kanske är fel, men jag har tränat en timma eller två igenom mina år och jag aldrig behövt känna att jag har ”fel” kläder… Utan ju mer skiten man varit efter träningen ju bättre har man jobbat ;).

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

 1. fast att ha fina träningskläder gör det hela mycket roligare tycker jag, och jag tränar skitbra i dem! tycker bestämt fröken låter lite som en bitterkvist! he he ;)

  häng med till gymmet istället, vad sägs om spinning redan nu på söndag?

  (å vet du, även i ert hemmagym gör sig musklerna snygga i läckra tighta träningskläder, so lets show Peder som nice ass!)

  Jo en sak till, om P vill loosa lite fett om magen – max en frukt om dagen, massa dumt socker! tips istället är nötter, mättande, bra fett och dämpar sötsug!

  ses måndag btw?

  puuuussss

  Reply
 2. Det är kanske bara för att du precis som jag är uppväxt med ”riktig idrott”, där prestation gick före kläder. Jag tycker också det känns lite ovant när framför allt tjejer klär upp sig för att träna. Är ju kul med snygga kläder men går till överdrift ibland. Själv har jag typ anpassat mig och vågar aldrig gå till gymmet i mina vanliga reklamshorts längre… Illa men sant, tragiskt… Jag är ju lika snygg i shorts och tisha liksom :) haha

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388