Must have, i sommar

Vagnen, den är ju skit varm att sova i kan jag lova… Inte den mest ventilerande vagn i varje fall, på gott och ont. Vintertid är de super bra att den är så tät då vindarna håller sig ifrån dom små liven, men på sommaren när det är boiling hot ute så är det mindre bra. Så ett måste för sommaren är Bugaboo Donkey Breezy Sun Canopy, till båda barnen och blir det en sådan där kanon sommar som man hoppas på så är det ett super MÅSTE. Så nu ska man försöka hitta sådana med, där jag kollat är alla slutsålda redan… Men det bör ju finnas att få tag i tycker man…

Inbyggt myggnät med, inte helt fel…

 

Bugaboo breez

 

bugaboo Sun

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

 1. Jag kan leta på Nordstrom.com åt dig om du vill. Jag tyckte dock att det inte behövdes då man kan ställa vagenen så det kommer luft in och undvika ställa vagnen i solen utan i skuggan. Fundera. Maila mig storlekar för VS, modell sting, vanliga och typ av material du önskar så ska jag leta. och skriv gärna Converse igen i samma mail så har jag ett på allt ställe. Vi ska shoppa gärnet i NY :) maila adressen du ser ovan annars har P den. kram

  Reply
 2. Har du fått tag på sol suffletterna? Sedan jag läste ditt inlägg har jag läst om dem verkar så smidigt och bra med dem. Tycker annars suffletten till donkeyn är lite väl öppen tyvärr hoppas dem kommer med en uppgradering av den eller något sånt perfekt på Buffalon ju. Iaf såg jag att babyshop har dem i lager nu om du inte fått tag på något:-)

  Reply
  • Profilbild på soontobe

   Nope har inte fått tag i suffletterna, sitter och beställer nu ifrån Babyshop som du sa :) Tack för tipset! Känns den väldigt öppen?

   Kram

   Reply
 3. Å så bra att jag kunde hjälpa:-) det jag menar är att den vanliga suffletten är öppen så tror nog den här solsuffleten är perfekt och just att det är inbyggt myggnät är ju ett plus. Måste beställa jag med dom hade dem hemma här påbabbabyproffsen men där var dem dyrare.

  Sköt om er fina ni.

  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388