Ny barnstol

God morgon på er!

Dagen började med att jag fick sovmorgon, det är inte var dag man får det så jag passade på att ligga kvar och gotta mig kan jag säga. Sedan har jag lämnat William på dagis och nu sitter jag och svarar på mail och lite annat som jag ligger efter med då helgen har varit här.

Här hemma är det riktigt kvavt och varmt idag känns precis som åskan är på intågande, skönt så snart ska jag klä på mini och gå ut och gå en sväng. Jag fick ett bud ifrån Baby Björn med deras barnstol som jag testade när vi var där och hälsade på, Juno är ju någon form av expert på att ta sig loss ifrån barnstolar och deras säkerhetssnören… Nämner inga namn, men den här KAN hon INTE rymma ifrån, hon gav det ett lång och godhjärtat försök men lyckades inte, det slutade ju så klart i gråt och irritation men efter ett tag när hon insåg att här blir jag fast så nöjde hon sig och började äta på sitt kex. Så vi ska utvärdera den och uppenbarligen så är den helt klart den bästa stolen jag haft en till henne ;).  Så längre fram så kommer det komma en mer ingående recension ifrån min sida men just nu är det en frihet här hemma som vi inte kunnat känna på ett tag när vi ätit mat.

 

IMG_7399

IMG_7407

IMG_7433

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388