Tisdagen den 20 augusti

God morgon vänner!

Sovit gott? Det har jag och jag känner mig utvilad och pigg, jag sitter här med mitt morgonkaffe och barnen dom leker i vardagsrummet. Det är snart dags att göra ett ryck för att vi ska hinna bli klara inför dagis, som William var jätte nöjd med att ha varit på igår. Han sprudlade av glädje när vi pratade om det och jag tror nog att det inte är några problem att gå dit idag igen. Så skönt att det inte blev en massa ledsna miner.

Nu när dagis och skolor drar igång är det så mycket som behövs kompletteras i barnens garderober, igår fick jag med mig ett par gummistövlar och ett par galonvantar med mig hem så att allt sådant är klart när ruskvädret drar igång. Alla fyra barnen har vuxit så det knakat denna sommar så vi måste fylla på deras garderober med lite av varje.

Me & I har släppt sin nya höstkollektion, det passar ju perfekt och här är två av mina favoriter.

k_117 bilar blå barn

k_130me&i barn rosa

 

Ni som är sugna är också välkomna till ett VIP lunch event den 29/8 kl 12 på So i Stockholm (Kungsträdgården) där det bland annat kommer att bjudas på en modevisning från Meandi’s nya kollektion. Självklart får du också känna och klämma på den nya kollektionen. Hannah Graaf är konferencier och det bjuds också på en lättare lunch.

Maila bara till event@loppi.se senast den 26/8 om du vill komma så ses vi där!

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388