Inga ursäkter

I kväll är det dags! Jag ska ut och springa mina första meter på jag vet inte hur länge, jag har haft ont i halsen fram och tillbaka de senaste veckorna men idag känner jag inget så nu finns det inga ursäkter längre. Min tanke är att komma ut två gånger i veckan och springa samt göra armhävningar, plankan och lite utfall efter löpningen. Målet med allt detta är så klart att känna sig frisk och stark men också gå ner några överflödiga kilon samt att springa Midnattsloppet nästa augusti med Caroline. Jag sprang det loppet för ett par år sedan nu och då sprang jag på några minuter bättre en, en timma så det är mitt mål att slå.

Tänk att man hittar ursäkter för det mesta när det kommer till lite mer ”jobbiga” saker… Inte för att det egentligen är speciellt jobbigt men det är helt klart lättare att hitta en ursäkt till varför man ska sitta kvar i soffan en att ge sig ut på en PW eller en löprunda. Jag har det dessutom så förspänt att det står en crosstrainer nere i källaren men inte ens DEN behagar jag ställa mig på emellanåt…. Så nu får det ske en seriös skärpning ifrån min sida så ni vet! Så nu kommer det kanske bli lite mer träningssnack i den här bloggen med, för det tycker jag var och varannan blogg handlar om ;)…

Så jag följer ”trenden” med att börja träna och och fota mig i snygga träningskläder, vad säger ni om det?

IMG_0204 IMG_0202

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388