Bedövat var det här…

Bedövat var det igår kan jag berätta för er… Var hos tandläkaren igår eftermiddag, jag valde det dyrare alternativet med att sätta  in en helt ny krona på min skadade tand. I och med det så skulle jag dit i går för slipning och gjutning, så nu ska jag vänta två veckor och sedan ska jag dit igen för att han ska sätta dit den. Skönt att det värsta är över, jag har haft EXTREM sprutskräck när jag var yngre och egentligen till bara något år sedan. SÅ när jag stapplade in där igår var det ändå lite nervöst… Men efter lite prat och genomgång så var det bara att ta tre andetag och gapa, det gjorde jag och döm till min förvåning att bedövningen inte kändes det minsta… Väldigt skönt, Nöjd med mig själv och ganska trött så somnade jag väldigt gott igår och längtar lite efter att få sätta in den nya tanden, just nu är det en vit provisorisk massa kring tanden.

Jag, Juno och mamma var en sväng på Ikea igår, och vad jag shoppade där kommer ni få se lite senare, men är galet nöjd och resultatet blev verkligen super bra!

 

 

Segergest

Bild lånad ifrån google

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388