Knäppt kanske

Jag har velat fram och tillbaka på vilken typ av matta som skulle flytta in i Junos rum, och jag har lagt ganska mycket tid på att surfa runt, leta och tänka… Fram och tillbaka, man kan ju lägga hur mycket pengar som helst på en matta för det är en ganska kostsam historia men i slutändan är det ett barnrum och barn ska få leka enligt mig… Så av en slump så surfade jag in på Ikeas hemsida här om dagen och där var den, den mattan som skulle passa i min sötnöts rum. Eftersom Juno inte är en docka egentligen utan en ganska tuff tjej som vet vad hon vill så vill jag även få in lite mer tuffhet i hennes rum och inte bara det här söta rosa som jag älskar… Utan få in HENNE i sitt egna rum om ni förstår vad jag menar.

Så igår åkte vi dit och köpte mattan, ville känna och klämma på den innan jag bestämde mig helt hundra men när jag väl såg den var det inte ett svårt val, dessutom kostade den under 500 kronor, rena rama kapet om ni frågar mig. Jag är super nöjd och Juno hon verkar även hon vara väldigt nöjd.

 

Vad tycks?

_MG_0983 _MG_0988 _MG_0990

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

  1. Åh den är så fin den mattan :) såg den förra veckan i live magasinet o funderar starkt på att köpa den med till dotterns rum :)

    Reply
  2. Fin! Härligt med lite färg.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388