Äntligen morgon

Det är inte så ofta man känner så, i natt har lilltösen varit förfärlig om ni undrar. Ska inte tråka ut er med massa sovsnack men kan inte förstå att sömnen är så dålig i bland. Jag känner mig som en levande död, ser nog tyvärr ut som en med…

Blev inte så många inspirerande inlägg igår, hade inte så mycket att berätta. Ska visa er lite mer bilder ifrån mässan idag, känns som om det blev ett litet kortfattat inlägg. Denna veckan har jag inte mycket planerat, ska fota lite produktbilder så jag håller tummarna för att vädret ska vara bra, vill ha fint ljus på bilderna. Jag har inte satt mig in i Photoshop speciellt mycket, som om jag slipper redigera så mycket är det bra.

En sak vi gjorde igår det var att titta på resor, vi är sugna på att åka iväg men vi är inte hundra på hur vi vill lägga upp det. Vi längtar båda efter sol och värme, slappa och inga måsten. Det känner vi innebär två veckor iväg, och det är ju så att med vår familj är det inte så lite pengar som behövs pungas upp med. Så vi har även en annan tanke om en kortare resa och att vi kan ta oss iväg på en liten skidsemester dessutom, vi pratar och letar reser så får vi se vilket alternativ det blir helt enkelt.

Nu fick jag kaffe på sängen, hur lyx är inte det en måndag!?

20131007-072654.jpg

Fick några nya saker ifrån Baby Björn på mässan, deras nya färger, super läckra tycker jag!

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388