Jackor

Nu är vi hemma, var ute en sväng och gjorde stan osäker… Handlade lite mat och jag och pappa P tog en lunch ihop, hör int etill vanligheterna nu när man inte jobbar samma tider. Åt lunch ganska ofta ihop förut och kan tycka att det är lite kvalitetstid man får utan något i familjeväg man behöver handskas med just där och då. Juno sov dessutom till vår stora lycka, vi kunde med andra ord njuta av en god lunch och varandra på ett vuxet sätt. Vi pratade om den Svenska ekonomin och hur det kommer gå i valet, bostadspriser osv. Så visst hann vi med ett och annat vuxenbeslut helt enkelt.

Nu till ämnet, jackor… Jag köpte den där skaljackan ifrån Kappahl och jag är super nöjd, den ända skillnaden jag ser rent funktionsmässigt är att man har ett kardborreband som man kan smita år ärmen med, vilket jag faktiskt kan sakna. Det blir lite ”jobbigare” att få igenom en vante på det sättet. Bortsätt ifrån det så känns det ingen skillnad, marginellt i kvalitetsskillnad om jag ska vara ärlig. Så vi kör vidare på den jackan så får vi se hur länge den håller dagishantering.

Jag är lite sugen på att köpa William en jacka, som han kan ha hemma och i bilen i höst/vinter. Hade overall förra året hela tiden och jag tycker det känns lite för varmt om man ska åka bil en stund. Så i år blir det en jacka han kan ha på sig hemma, i bilen och om man bara ska i väg. Funderar lite på en typ sådan här jacka ifrån Aston Martin, finns dessutom att fynda på Oii Design i detta nu.

Aston Martin jacka

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388