Tillökning

Visst är det så, nu är vi själva med potta ifrån Baby Björn, ska fota lite roliga bilder om William kan tänka sig ställa upp på lite bilder senare idag. Som det ser ut nu så är det si sådär med användningen av pottan, igår morse valde han att kissa men så i bland struntar han i den helt. Svårt att veta hur mycket man ska pressa på eller om man bara ska vänta ut det, viljan lär väl komma förr eller senare? Samma sak gäller nappen, den skulle jag vilja bli av med senast ett halvår efter han fyller tre. Känns som om det blir svårare ju längre tiden går, vi ska till tandläkaren om en vecka, då lär vi få reda på hur det står till med hans tänder och nappanvändande.

Idag ska jag på ett lunchmöte i stan, ska bli ett spännande möte och förhoppningsvis blir det något bra av det inför framtiden. Ser fram mot fredag då det är Baby & BarnKista mässan, det är en fackmässa och en massa spännande leverantörer är där och visar sina produkter. Nya som gamla och allt för oftast massa nyheter som inte släppts en, spännande saker som händer med andra ord.

_MG_2099 _MG_2108 _MG_2118

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388