Sponsrad Video: Att vara vuxen har sina fördelar – Malaco testar 18-årsgräns på godis

Få lite Lördagsgodis! 

Har fått äran att i samband med detta inlägg även tävla ut 10 påsar godis till den som vill unna sig lite godis mitt i veckan. Allt du behöver göra är att lämna en kommentar nedan om att du är med och tävlar. För visst är det spännande det här med att man som vuxen kan sitta på kvällen när barnen lagt sig och äta godis men man är värsta polisen med barnan. Snacka om dubbelmoral ;). Vi försöker hålla oss borta ifrån godiset mitt i veckan men det är inte alltid lätt, för i bland faller suget på när man är i affären ;).

Så för att få några extra påsar godis till helgen så lämna en kommentar!

 

Sponsrat inlägg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

 1. Den här tävlingen passar godisråttan inom mig så är gärna med och tävlar ;)

  Reply
 2. Klart jag är med och tävlar! Här är svullarmorsan nr 1 :)

  Reply
 3. Jag är med :D

  Reply
 4. Jag är på!

  Reply
 5. Jag är med, och förnekar helt att jag borde avstå godis och få bort mina gravidkilon :)

  Reply
 6. Godis är alltid gott:) jag är med!

  Reply
 7. Jag är med å tävlar för Johans skull, han är en godis råtta ;0)

  Reply
 8. Muuums! Är gärna med !

  Reply
 9. Mums!,, lite godis vore gott,

  Reply
 10. Jag är med :)

  Reply
 11. Åh jag är gärna med:)

  Reply
 12. Jag är gärna med och tävlar! :)

  Reply
 13. Jag är gärna med :)

  Reply
 14. Jag är med och tävlar om godis :D MUMS!

  Reply
 15. Jag är med och tävlar! Har precis behövt börja smyga med detta då vår dotter är ungefär lika gammal som Juno och inte accepterar att man äter något alls utan att hon får smaka :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388