Dagens Juno

Här hemma stressar vi på, känns som om jag bara går runt. Snurrar i huvudet för att jag inte vill glömma något… Men men.

Idag klär Juno i meandi kläder, vi ska åka så långt så vad passar inte bättre en att ha på sig en onepice? Den speglar henne med en en döskalle i rumpan ;) haha snäll mamma jag är…

20131031-103303.jpg

20131031-103314.jpg

20131031-103328.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>