Det blir skillnad…

Hua, det är mycket nu kan man säga… Nya jobbsaker att sätta sig in i, gå på möten, ha koll på barnen, ta hand om huset och ja ni vet försöka hinna med det vanliga livet kan man säga… Försöker så gott jag kan men det blir tyvärr ni som får lida lite då det blir mindre kvalitet i mina inlägg. Som jag berättat i tidigare inlägg så ska jag försöka få till det med större planering i mina inlägg, tyvärr kan jag inte få ett bloggtillbehör hit till bloggen som skulle underlätta min vardag så behöver hitta ett bra sätt att och rutin bakom detta. Så var lite tålmodiga med mig!

Dagens William är glad som en lära kan man säga, har en super cool tröja ifrån meandi på sig idag och skulle han få bestämma så skulle han nog helst av allt ha den här varje dag. Han passar så bra i färg tycker jag så för mig får han ha den så ofta den är ren, ni hittar in till deras hemsida HÄR.

_MG_3101 _MG_3114 _MG_3118

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>