Fina fisken (flodhästen)

William älskar alla sina nya långärmade T-shirtar ifrån meandi, detta skriver jag inte för att jag är bloggvän med dom. För han ÄLSKAR dom verkligen och jag är tämligen övertygad att det beror på de roliga figurerna som han har på sina tröjor. Att byxorna sedan är super mjuka och sköna i kvalitén skadar inte.

Så om ni inte har något meandi plagg i garderoben så rekommenderar jag att skaffa några, julklapp kanske? Jag ska försöka hitta ett par byxor som Tindra vill ha tex men dom är slut för det mesta så det blir till att eftersöka dom kan jag säga. Men hon föll pladask för just dom. Så misstänker att det kommer bli en uppskattad sak om jag får tag i dom, hon är lite kräsen och är svår att köpa till enligt mig. Det kan också beror på att hon inte riktigt har hittat sin stil, så hon försöker testa lite av varje.

 _MG_3224 _MG_3229 _MG_3233

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>