Mina skor är kul

En sak som har blivit populärt här hemma är att klä ut sig och använda mina skor till diverse lekar. Så gulligt när William kommer klampandes med min högklackade skor och säger att han är mamma. Så jag låter dom hållas trotts att garderoben ser ut som ett mindre bombnedslag efteråt ;)

 

_MG_3442 _MG_3450 _MG_3451 _MG_3458 _MG_3461

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

  1. Prova mammas & pappas kläder är alltid kul :D Kevin traskar runt i Alicias skor.. bara dubbelt så stora som hans små fötter :P

    Kraam <3

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>