Dagens Juno

Här har vi trollets kläder för dagen, har kommit på att jag älskar strumpbyxor på Juno för hon drar alltid av sig sina strumpor och dom ligger överallt och ingenstans. I landsproblem men nu när det börjar bli kallt är det inte läge att ha massa strumpor på vift när man ska lämna bilen osv. För Kavats skor i alla ära, men hon får av sig dom hur enkelt som helst så det är ett litet minus på vår lista gällande de skorna.

Lindex ifrån topp till tå 

_MG_3394 _MG_3404

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

  1. Så söt!!

    sv:HEJ! :D
    Sojka Design & Blog Business heter mitt företag. Den första delen är att jag håller på att designa egna babyprylar/babyleksaker och andra delen är samarbete med PR-byrås och annat bloggskoj! ;) kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>