Förvaring till barnrum

Har ni samma problem som jag? Vi har bristvara på förvaring, barnens rum behöver all förvaring dom kan få för det är saker överallt! Så nu är jag på jakt efter snygg smart förvaring där man kan ha snygga saker på och få undan saker som man vill vara lite mer rädd om… Svårt när man har en kille (William) som är ordningsam, har aldrig stoppat saker i mun, han har ordning och reda på sina saker. Medan då Juno kommer in i hans rum, går fram som en virvelvind och har ner allt på golvet på så kort tid hon bara kan, sedan stoppar hon också lego och andra småpryttlar i mun… Vilket inte känns så säkert, hon sväljer väl inte saker längre på samma sätt men av misstag kan ju det värsta hända och det är något jag inte vill vara med om. Så Williams rum behöver något som kan gömma undan de där små sakerna han inte vill att Juno ska försnilla eller ha sönder.

Dessa två har jag fastnat för, men ska fråga pappa P när han kommer hem vad han tycker. Känns som om han inte har så mycket påverkan annars men det här med förvaring är han väldans bra på! =)

 

stringhylla

String hyllan hittar du HÄR.

fermliving vägghylla2 ferm living vägghylla1

Ferm Living hyllorna hittar ni på FRAPP.se

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

No Comments

 1. Vilka fina hyllor! :)

  Reply
 2. Jo, förvaringsproblem har vi gott om! Stringhyllan är både snygg och praktiskt men rätt dyr. :) Ferm living har superfina saker! Annars är ju Expedit hyllan från IKEA något som sväljer väldigt mycket! Tyvärr har inte vi plats med en sådan just nu i barnens rum.

  Reply
 3. Så fina, jag älskar den hyllan från Ferm Living men köpte budgetvarianten på Åhlens. Hugo dinglade just i stringhyllan ovanför vår soffa…nån dag så ramlar skiten ner. Hittade din väska http://www.johnlewis.com/michael-michael-kors-jet-set-travel-large-satchel-bag/p735751?colour=Luggage har några små uppdateringar men är den modellen du har. FInns i olika storlekar men du har Large kram

  Reply
 4. Älskar string hyllor ;)! Du har fått en Blogg Award ifrån mig föresten ;)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388