Luciafirande

I går så var det Luciafirande på Williams förskola, han var pepparkaksgubbe dagen till ära. Alla barnen var ursöta och det var nästan så att tårarna var på väg för att det hela var så gulligt. Shit vad soft man är som mamma alltså ;). Efter att hela förskolan hade uppträtt på gården så gick vi in och fikade ihop i deras rum, det var mysigt och trevligt att träffa några av de andra föräldrarna. Vi hade också fixat julklapp till fröknarna då vi tycker dom gör ett toppen jobb med hela gruppen.

Misstänker att de flesta av er har Luciafirande idag, men de valde att lägga det på torsdagen för det är så många barn som är lediga på fredagar så det kändes bäst. Det kan jag hålla med om, det blir mer naturligt. Idag ska vi köpa julgran, ska bli mysigt att pynta och fixa med den ikväll tycker jag. Hoppas barnen känner likadant, vi ska nämligen ha Julafton här hemma nästa vecka då de stora är hos sin mamma över jul.

20131213-102457.jpg

Lite skrämmande med så mycket folk, tycket William.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388