Reor är alltid bra!

Nu är rean på meandi i full gång för er som är sugna på att shoppa kläder, till både dig som mamma/kvinna och kiddsen i familjen. Jag längtar galet mycket efter våren och den nya kollektionen som släpps då, men tills dess måste vi ju rensa ut lagren så det inte ligger och skvalpar massa gammal in i det nya året.

 

reameandi

 

Vinterrea med upp till 40% rabatt!!

Du vet väl att du kan handla utan att gå på en me&i-träff? Ring, maila eller facebooka din säljare och beställ. Smidigt och klart på nolltid. På vår webbsida kan du alltid komma i kontakt med en säljare. Vi stänger för säsongen den 15 december 2013.

Nästa år fyller vi 10 år och det ska vi fira!! Den 29 januari 2014 släpper vi en ny superfab kollektion. Passa på att boka in vårens me&i-träff redan nu.

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>