Krax krax

Dagen blev inte riktigt som planerat kan man säga… När jag skulle sätta mig i bilen för att åka mot föris så fanns det ingen bilnyckel att tillgå… Pappa P hade den så lägligt i sin jacka…. Det kändes mindre kul att klä av barnen igen och förklara för William att det blir inget idag, han gillar att gå dit så det var lite av en besvikelse. Så för mig var det bara att sätta på mig lekbyxorna och efter ett tag så var han nöjd och glad igen, vilket kändes väldigt skönt.

Så jag sitter och försöker planera lite för kommande månaden, för visst händer det en del roliga saker denna januari månad.  Det är kickoff med meandi som går av stapeln här uppe i Stockholm där också du är välkommen till om du vill bli säljare, känner du att det är något som vore intressant så kan du kolla mer HÄR och HÄR. Loppi har även dom sitt första event nu i januari så det har jag att se fram mot. I februari väntar ett lyxigt bloggevent, med en massa sköna brudar (hoppas bara på att pappa P hunnit komma hem till det sistnämnda….).

Bjuder på ett härligt sommarminne ifrån Hven.

IMG_9220

 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>