Välkommen fredag!

God morgon!

Det är snö utanför fönstret denna morgon, ser ju inte ut som den kommer ligga speciellt länge och det är ju lite synd. När det ändå kommer kan det komma rejält och lite kyla annars kunde kvitta för mig faktiskt. Sista arbetsdagen för denna veckan, sista inskolningsdagen för denna veckan, tror den kommer fortsätta några dagar till nästa vecka för att hon ska känna sig trygg. Idag ska jag inte vara med utan sitta i personalrummet, jag håller tummarna för att hon inte blir en ledsen liten tjej.

Vi förbereder oss för att Papp P åker bort på måndag, äntligen är det hundra bestämt när dom drar iväg. Lite jobbigt att det hängt i luften tycker jag, först var det sagt lördag men när han kom hem igår och berättade att det blev måndag så blev jag lite lättad, inte för att han ska åka ifrån oss och vara borta en månad utan nu kan man mer ställa sig in på det mentalt. Dessutom har vi helgen tillsammans nu och sedan hinner vi röja bort julen helt och hållet samt att han kan hjälpa mig med lite jobb ;).

_MG_4041

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388