Påminnelse om Me and I

Hej på er fina!

Gissa om vi är nyfikna på den nya kollektionen som snart släpps för meandi, längar galet mycket efter den 26 januari då Kickoffen hålls här uppe i Stockholm, det är då vi kommer få se alla fantastiska plagg och framför allt klämma och känna på dem. Är någon av er sugna på att bli säljare så har dom nu ett jätte förmånligt erbjudande på kollektionen. Är du sugen på att boka en träff eller kanske också bli säljare så har dom ett toppen erbjudande för er som vill bli säljare. Nya säljare få hyra hela kollektionen för 1000 kr (värde: 30.000 kr) så att det ska vara enkelt för dig att komma igång.

Säljstart på kollektionen är den 29 januari så visst hinner ni om ni är intresserade!

bloggvän_SS14_sv

 

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>