Att vakna

God morgon! Fick gå upp tidigt idag, innan sex närmare bestämt. William som hade sovit klart tyckte han trotts att han somnade halv elva igår kväll. Carro, Tomas och Oliver var här och hälsade på och Carro hade med ett super gott recept på fiskgratäng som vi faktiskt lagade lite ihop… Carro stod för styrandes och jag hjälpte till kan man säga. Gott blev det och vi åt alla tills vi var helt mätta i magen.

Nu sk vi äta frukost och snart ska jag packa en liten väska för att bege mig mot stan. Först är det Loppi som har ett event på Grill och efter det ska vi möta upp meandi gänget. Det blir en full dag med massa trevligheter så ska bli super kul. Ska försöka instagrama så mycket som möjligt, så vill ni hänga på dessa dagarna då kan ni följa mig där. Ajamelander heter jag.

Kommer sakna dessa två en MASSA!

20140125-082843.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>