Me and I helg

Helt slutkörd sitter jag här i soffan, jag har precis fått lilleman i säng pappa P håller på med Juno. De stora barnen är ute och leker i snön fortfarande, det har varit en riktig ute dag för deras del. De var hela dagen i Maskbacken och åkte skidor här på Ekerö. Så hoppas att dom kan somna gott i kväll.

Som ni vet fortsatte dagen igår nere i Värtahamnen på Scandic Hotell med en herrans massa meandi säljare. Vi checkade in vid tre och direkt där fick vi shoppa loss på den gammal kollektionen, det var inga dyra priser så det blev ett och annat med hem. Mindre en jag trott men så är det ibland, fanns inte så mycket kvar till de större barnen tyvärr.

Kvällen fortsatte sedan med mingel och middag med som sagt 200 glada tjejer. Det bjöds på skönsång ifrån en kille som heter Samuel och han hade redan lyckats skaffa sig en del groupis….;). Vi bjöds på god mat och dryck och jag tror de flesta av oss bloggare höll ut tills deras Sky bar stängde. Trötta efter gårdagens ståhej så var det en god hotell frukost som hägrade, efter det var det helgens höjdpunkt och det var att få se vårens kollektion. Det fanns en massa godbitar som ni ska få ta del av lite längre fram, kollektionen släpps först den 29 så alltså om några dagar.

Jag har alltså haft ett mysigt dygn med härliga tjejer, dom är så sjukt Goa allihop i vår grupp!

20140126-194059.jpg

20140126-194125.jpg

20140126-194143.jpg

20140126-194207.jpg

20140126-194220.jpg

20140126-194241.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>