Lilleman sjuk…

Vet inte vad som flög på William under natten men något var det och det hade objudna gäster med sig dessutom. Vid halv ett tiden vaknade han med ett skrik och givetvis vaknade Juno också då, så att kämpa med två trötta barn klockan halv ett på natten var inte helt lätt. Hämtade William och lade han i vår säng för att sedan också hämta Juno, jag trodde de skulle lugna sig när vi låg alla tre tillsammans… (Shi fick jag)… William hade 40 graders feber och låg verkligen och svettades ner hos hans sida av sängen, försökte så smått dra ner täcket ifrån hans varma kropp men han sa bara att han frös och ville ha det, så jag lät det vara.

Juno därimot var helt galen, hon gallskrek till och från under tre timmars tid, behöver jag säga att jag höll på att bli tokig. Särskilt när jag efter ett ta mörkar att William ligger helt livrädd bredvid och tror att han ser en massa saker. Så där höll vi på, jag fick hålla för hans ansikte så inte maskarna, krokodilerna skulle ta honom. Han var helt förstörd så rädd var han, såhär höll det på till halv fem när jag äntligen fick dom lugna samt fick i William Alvedon, dom somnade och klockan ringde strax innan sju… Behöver jag säga att de lyxiga goodibagsen ifrån Lekmer.se räddade min tröga dag?!

20140129-170007.jpg

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php:388 Stack trace: #0 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(192): BP_XProfile_Component->setup_settings_admin_nav('') #1 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-component.php(451): apply_filters('bp_settings_adm...', '') #2 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-settings/bp-settings-loader.php(196): BP_Component->setup_admin_bar('') #3 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.php(470): BP_Settings_Component->setup_admin_bar('') #4 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-core/bp-core-dependency.php(69): do_action('bp_setup_admin_...') #5 /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-includes/plugin.p in /storage/content/75/146475/blogg.lekmer.se/public_html/wp-content/plugins/buddypress/bp-xprofile/bp-xprofile-loader.php on line 388