Nytt ifrån Me and I

Så äntligen släpptes vårnyheterna för meandi, mycket fint man kan ha användning av till våren tycker jag. Tror barnen kommer älska de påhittiga printsen. Jag har några favoriter men jag skulle nog kunna tänka mig allt, finns alltid plats för meani kläder i min garderob, dom är extremt sköna och man kan både ha dom hemma och skrota i som att man klär upp sig lite grann.

Här kommer några favoriter ifrån barnkollektionen som kommer bli ett MÅSTE i vår, älskar katten kommer Juno älska tror jag. Har dock inte hittat så mycket som kan passa de äldre barnen tyvärr, lite mer kräsna en de mindre kan man säga ;).

VILL NI VÄLJA UT ERA EGNA FAVORITER SÅ KLICKA HÄR

Documents3

Här kommer några favoriter ifrån Dam kollektionen som ni förstår så är det en massa favoritplagg, tycker dom satsat mycket på basplagg och det som saknas i min garderob är just det.

Documents4

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>