Nytt ifrån Me and I

Missade att vara med helt i matchen gällande nyheterna som släpptes igår ifrån meandi, jag skyller på febern! I varje fall så släpptes det ytterligare lite godbitar ifrån vårens kollektion, jag måste bara ha de blommiga byxorna! Dom är så sjukt snygga och blev förälskad i dom redan på kickoffen, det är sällan jag gillar ett klädesplagg som just detta så hoppas kunna haffa ett par innan dom säkerligen tar slut…

Jag vet att två av mina vänner kommer vara värdinnor för Me and I denna vår,  jag väntar med spänning att få gå till dom och bara njuta av sällskapet av fina vänner och härliga kläder. Så spana in nyheterna på hemsidan och varför inte boka in en träff ni också!

collage-news-SS14_bloggvän

141809

Profilbild på soontobe
Välkomna till Soontobe, vem är då jag? Jag heter Alexandra och är snart 31 år ung. Jag bloggar om vårt liv ute på Ekerö och allt vad det innebär med fyra barn och en femte påväg. Jag och min sambo som kallas Pappa P har två gemensamma barn William 3 år och Juno 1 år och så har jag två bonusbarn som heter Tindra 11 år och Filip 9 år. Jag skriver öppenhjärtligt om allt mellan himmel och jord. Mina stora intressen är inredning och allt vad det innebär, fotar mer än gärna och jag hoppas jag ska kunna bidra med lite tips och trix i djungeln av barnprylar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>